Ta deg en bolle og slapp av!

Jeg hadde store ambisjoner for dagen idag. Jeg skulle skrive ferdig og publisere et ganske personlig innlegg jeg har jobbet med i flere dager. I tillegg skulle jeg gjør unna endel skolearbeid og bake boller med ungene.

På tross av ambisjonene så gikk det ikke helt etter planen. For det første sov jeg altfor lenge, noe som førte til at jeg mistet den ekstra timen jeg fikk ved å stille klokken. Dessuten innser jeg igjen at man ikke kan ha en deadline for personlige innlegg, de må komme helt naturlig. Å stresse med det fører til at man ikke får frem det man ønsker. Innlegget jeg skrev om operasjonen var et resultat av påtvungen skriving og stress.

Jeg hadde noen dager i forveien lovet at det skulle publiseres 9. oktober. Men dagen før reiste jeg til Aukra for å besøke familien min og natt til søndag var jeg og kjæresten ute i naturen å tente bål. En veldig koselig opplevelse med stjernehimmel og nordlys. En berikende hverdagsopplevelse jeg hadde gått glipp av om jeg skulle brukt helgen på å skrive blogg.

Morgenen etter var jeg hos foreldrene mine og ute å gikk tur. Når jeg da kom hjem på kvelden var jeg superstresset med tanke på innlegget jeg måtte publisere. Resultatet ble derfor et innlegg jeg ikke var helt fornøyd med og jeg skulle heller utsatt det noen dager. Denne søndagen har jeg ikke tenkt å gjøre den samme feilen!

Jeg blogger jo ikke for å tilføre mer stress til livet mitt. Intensjonen er å dele mine tanker og erfaringer på en naturlig og usminket måte. Jeg tenker som så at det spiller jo ingen rolle om oktober og årets Rosa Sløye aksjon snart er over. Jeg skal jo fortsette å skrive etter den tid.

Så idag la jeg de stressende tankene til side og bestemte meg for å lage boller og slappe av. Jeg fant frem en oppskrift jeg hadde lagret for lenge siden men aldri har hatt tid til å lage. De var veldig gode og oppskriften finner dere på denne siden: Verdens beste boller

Timelapsen og bildet ovenfor er tatt av Christer. Det er også han som har tatt mange av de andre bildene jeg bruker på bloggen. Dere kan se flere av hans bilder på: 1x – Christer Olsen og Instagram. Takk for at du legger ned så mye tid i å ta bilder for meg kjære ❤

Ønsker dere alle en fin søndagskveld

Anne-Merete

Legg igjen en kommentar