Torsdag kommer min historie i avisen.

Takk for alle tilbakemeldinger jeg har fått på det jeg skriver. Jeg har så langt bare publisert fire innlegg, men responsen har vært over all forventning. Og det allerede før jeg har kommet igang med innleggene som virkelig går i dybden. 

Artikkel i avisen.

I går ble jeg kontaktet av en journalist fra Romsdals Budstikke. De vil skrive en artikkel om det jeg har opplevd og hvorfor jeg velger å være åpen om dette tema. Jeg er mest glad i å skrive selv men tenkte at om jeg virkelig vil få frem budskapet bør jeg stille opp. Jeg takket ja og stilte helt uforberedt opp til intervju idag. Artikkelen blir publisert i Romsdals Budstikke på Torsdag. Er veldig spent på resultatet! Det er litt utenfor komfortsonen å gi slipp på pennen og la noen andre skrive om noe så personlig.

14563488_10154361241146001_4341418322120024796_n
Stedet hvor intervjuet foregikk tidligere idag. 

Respons

Alle dere som har kontaktet meg gir virkelig motivasjon til å fortsette. Jeg har blant annet fått henvendelser fra lesere som har genfeilen og takker meg for at jeg står frem. Enkelte har ikke genfeilen men de har familiemedlemmer med den. Noen har gått gjennom slektstreet sitt og funnet ut at det er grunn til å undersøke det med kreft og genetikk nærmere. De sterkeste inntrykkene har jeg imidlertid fått fra personer som også har mistet sine kjære til kreft. Så fortsett å gi meg tilbakemeldinger, det setter jeg pris på.

Forslag til tema.

Er det noe dere vil jeg skal sette fokus på? Eller har dere opplevelser dere vil jeg skal dele på bloggen? Ta gjerne kontakt. En dame tipset meg om et tema jeg vil se nærmere på etterhvert. Nemlig at vi med genfeil kan få kreft selv om vi har tatt de forebyggende inngrepene. Hun har fjernet eggstokkene men fikk allikevel eggstokkreft. Hun ville frem til at vi som har dette ikke må bli glemt men fulgt opp, selv om vi har fjernet alt. Jeg vil forsøke å se nærmere på tema og kontakte fagpersonell for mer informasjon. Om noen har tilsvarende erfaringer så setter jeg pris på om dere tar kontakt. Jeg garanterer anonymitet.

Journalisten spurte meg hva som skjer med bloggen etter oktober. Kommer jeg til å fortsette å skrive? Svaret på det er ja! Bloggen har kommet for å bli. Forskjellen vil være at det blir flere tema. Så må jeg lære å balansere tiden, for jeg må forberede meg til en masteroppgave jeg skal begynne på om et par måneder.

–  Anne-Merete

 

 

 

2 kommentarer om “Torsdag kommer min historie i avisen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s