Det første lyset er tent.

Tidligere idag skrev jeg innlegget 1 Søndag i advent – et lys for Målfrid.

Jeg tenkte jeg skulle gi dere en liten oppdatering. Jeg har kommet hjem til Molde og det første lyset i min nye adventstradisjon er tent. Nye lys skal tennes for å minnes Målfrid hver søndag i advent.

Jeg valgte kubbelys siden de varer lenger. Da kan jeg tenne lysene hver dag i førjulstiden. Ved siden av de står et konfirmasjonsbilde av Målfrid. Det eneste som mangler nå er tallene som skal festes på lysene. De har jeg lagt på en så lur plass at jeg ikke finner de igjen. Men jeg er veldig fornøyd med resultatet. Det er ikke trist, bare godt.

snapseed-3
En fortsatt god adventskveld til dere alle.

Anne-Merete

4 kommentarer om “Det første lyset er tent.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s