Stopp verden, jeg vil av!

img_3033

Jeg hadde aldri trodd denne dagen skulle komme! Dagen da amerikanerne valgte Donald J. Trump som president i USA. Jeg har bare en tanke i hodet akkurat nå: Dette er galskap!

Børsene stuper, verden skjelver og fremtiden virker mye mer urovekkende enn den gjorde igår. Amerikanerne ønsket seg forandring og det har de fått! Vi har alle fått en forandring, en vi ikke har valgt selv.

Jeg har nå sammenhengende sett på nyheter og oppdateringer fra USA i 18 timer. Jeg var ganske trygg på en seier til Hillary Clinton og var veldig avslappet til det hele.

Men i natt da det etterhvert viste seg at seieren ikke var så sikker som jeg trodde ble jeg sjokkert! Jeg satt i vantro og stirret på TV-skjermen, jeg klarte ikke forstå hvordan en mann som Trump kunne få så mange stemmer. Hadde ikke velgerne hørt hva han har ytret seg om i valgkampen?

Da han ble utnevnt til vinner satt jeg i sjokk og forbannet alle de som har stemt på denne mannen! Så hadde han rett da Trump, når han i januar sa han kunne ha stått midt på 5th Avenue og skyte noen uten å miste velgere. Jeg klarer ikke forstå, jeg vil ikke forstå og jeg vil ikke være med på denne galskapen. Stopp verden, jeg vil av!

May God help us all!

trump

3 kommentarer om “Stopp verden, jeg vil av!

      1. Whenever economy is in bad shape and there is general perception that national interest is in danger then right wing rises and when things become normal liberals would come back..it’s like a cycle..

        Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s