Happy Birthday in Heaven – 30 års dagen du aldri fikk oppleve.

Idag, 11 September 2017, skulle du feiret 30 års dagen din Målfrid. Dessverre levde du ikke lenge nok til å feire den store dagen. Jeg tente et lys for deg når jeg våknet idag tidlig, stengte verden ute et øyeblikk og reflekterte over meningen med livet og døden.

Man vet ikke hvor mange timer man får her på jorden, eller hvor mange bursdager man får feiret. Derfor er det viktig å gjøre det beste ut av livet. Min trøst er at du virkelig levde de 27 årene du fikk tildelt på jorden Målfrid. Du var full av livsglede og optimisme. Jeg savner spøkene dine, smilet ditt, samtalene vi hadde og nærværet ditt. Du har etterlatt et stort tomrom som aldri kan fylles. Noen ganger når jeg ser på bildet av deg i vinduskarmen kan jeg føle din tilstedeværelse. Jeg husker stemmen din, latteren din og smilet ditt. Det er nesten som om bildet blir levende på et vis. Minnene er så sterke, og det er jeg veldig glad for.

Mye har skjedd siden du forlot oss Målfrid. Jeg hadde så inderlig ønsket å delt det med deg. Men kanskje er du en eller annen plass og ser ned på oss? Kanskje hører du meg de gangene jeg sitter helt alene og snakker til deg? Jeg håper og tror vi møtes igjen, noe annet er utenkelig og meningsløst. Ditt liv, din personlighet og din styrke er en inspirasjon. Jeg lover deg at jeg skal gjøre det beste ut av livet og aldri gi opp i motgang.

Det ble dessverre ingen bursdagskake eller gaver den 11.September 2017. Men for å markere dagen din har jeg startet en innsamlingsaksjon til minne om deg. Den går til Rosa Sløyfe aksjonen. Elsker deg, savner deg og er så glad for at jeg er storesøsteren din!

Happy Birthday in Heaven kjære lillesøster ❤

De som ønsker å legge igjen en donasjon til minne om Målfrid på 30 års dagen hennes kan gå inn på denne siden: Innsamling til minne om Målfrid.

En kommentar om “Happy Birthday in Heaven – 30 års dagen du aldri fikk oppleve.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s