Når døden stjeler bestevenninnen din. 

True friends are never apart,

Maybe in distance, 

but never in heart. 

Vi kan aldri få tilbake Målfrid, derfor er det så viktig for meg at minnene om henne lever videre! For da er hun på en måte alltid sammen med oss. Det gjør meg så godt når andre prater om henne og forteller om opplevelser de hadde sammen. Jeg har hatt Målfrid i livet mitt siden hun ble født, andre har blitt kjent med henne senere, men jeg tviler ikke på at hun har betydd like mye for de som for meg. Det er ikke antall år du har kjent et menneske, eller blodsbånd som indikere hvor nære man er hverandre. Venner kan være like viktige som familie, i enkelte tilfeller viktigere. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det hadde føltes om jeg hadde mistet mine beste venninner. Det hadde blitt et enormt tomrom og en savn jeg hadde båret på resten av livet.

Målfrid var elsket av mange, og det er flere som sitter igjen med savnet etter en venninne de aldri mer får dele tanker og opplevelser sammen med. Den tunge tiden har ikke bare påvirket oss i familien, men også så mange andre. En av disse er Selia. Jeg vet hvor mye hun betydde for Målfrid. Selia skrev igår noen ord til Målfrid på Facebook. Det var så ekte og vakkert! Med tillatelse fra henne deler jeg det her, sammen med noen bilder hun sendte meg av de to. ❤

It’s been a long day without you, my friend.

And I’ll tell you all about it when I see you again

We’ve come a long way from where we began

Oh, I’ll tell you all about it when I see you again ❤

Snart 2 år siden du dro ifra oss Målfrid 💔

Minnes om gangen når jeg dro til Molde for å besøke deg!

Tårene trillet pga alle de dårlige nyhetene, sorgen fordi vi kanskje viste at vi ikke var sterke nok…

Fordi jeg ikke ville miste deg. Men håpet var der alltid ❤


Jeg savner deg så utrolig mye,

savner å ha deg her sammen med meg.

Min bestevenn ❤

Snart 2 år siden jeg satt å holdt deg i hånden, så takknemlig for at jeg fikk være sammen med deg til den dagen du forlot oss ❤

Du er godt gjemt, og jeg kommer alltid til å ta vare på alt vi har sammen ❤

Du er fortsatt enestående og fortsatt det sterkeste menneske jeg kjenner ❤

Er så glad i deg !! 😘

Selia Hjortnes – 11.04.17

Tusen takk til Selia for at jeg fikk dele dette. Det betyr veldig mye for meg å få høre hvor mye Målfrid har betydd for deg. Og bildene var fantastiske! Det bildet hvor dere hadde syklet opp på en fjelltopp er en god illustrasjon på hvem Målfrid var. Hun hadde kreft på det tidspunktet, men pågangsmotet og styrken var enorm! Jeg er så ufattelig stolt av lillesøsteren min ❤

Om det er flere som har tanker, minneord, bilder eller opplevelser de ønsker å dele her på bloggen er det bare å ta kontakt.

Anne-Merete

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s