Jeg er overveldet over støtten!

Det er så mange godhjertede mennesker der ute. Det ser jeg tydelig på innsamlingsaksjonen jeg har til minne om Målfrid. Takket være en fantastisk givervilje har summen nå kommet opp på 56150 kr. Vi er derfor bare 3850 kr unna målet. Jeg skulle ønske jeg kunne gi alle som har donert penger og/eller delt innsamlingen en stor klem!

Jeg vurderer å også ta i bruk andre innsamlingsmetoder neste år. Men det vil kreve litt mer planlegging. Kanskje dere har noen tips til hva jeg kan gjøre? I morgen skal jeg pante noen tomflasker jeg har spart og donerer pengene til innsamlingen. Alle monner drar!  Forhåpentligvis vil vi nå 60000 kroners målet innen utgangen av oktober. Om jeg får tid til å være litt mer aktiv med innsamlingen under neste års Rosa Sløyfe aksjon, så håper jeg vi da kan nå 100000 kr. Jeg skriver «vi» fordi dette er en felles innsats fra både meg og alle dere som donerer og hjelper til med å spre budskapet. Uten dere hadde ikke dette vært mulig!

Denne uken ble innledet med å se på stjernehimmelen og stjerneskudd natt til mandag. Man føler seg så liten når man ser opp mot himmelen og reflekterer. Hva befinner seg der oppe? Er det noen som ser ned på meg? Ellers så fikk jeg i går en veldig god nyhet. Foreløpig en liten hemmelighet siden det gjenstår en liten formalitet. Men kanskje starter jeg snart på et nytt og spennende kapittel i livet mitt.

Bildet ovenfor er fra natt til mandag. I bakgrunnen er min tidligere arbeidsplass Scandic Seilet. Takk til Christer Olsen Photo som har tatt både dette og flere av de andre bildene jeg har brukt på bloggen.

Om du ønsker å donere penger til innsamlingsaksjonen kan du følge denne linken: Innsamling til minne om Målfrid.

En stor klem til dere alle!

Anne-Merete

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s