Happy Birthday in Heaven

På denne dagen i 1987 ble jeg storesøster til verdens herligste jente. 💕 I 2020, starter jeg dagen med å tenne et lys for deg, og kjenner på at jeg skulle gjort nesten hva som helst for å kunne møte deg igjen!

Livet er uforutsigbart og begrepet Carpe Diem har faktisk veldig mye i seg. Du er høyt elsket og savnet Målfrid. Jeg er så takknemlig for alle årene vi fikk sammen, og de fine minnene jeg kan bære med meg inn i fremtiden.

Du er min inspirasjon til å stå på når man innimellom har lyst til å gi opp. 💪🏻 Når jeg sliter med å overkomme dørstokkmila så tenker jeg på at du midt under cellegiftbehandlingen syklet opp Trollstigen.

Vi snakket innimellom om politikk og lite visste jeg da at jeg faktisk kom til å bli politiker selv. Du fikk aldri oppleve det, men da debattene står på som verst så minnes jeg da du skrev til meg at et visst parti kunne «ta seg en bolle.» Det er visdomsord jeg tar med meg, og sånn verden har blitt nå, så er det stadig flere som kunne «tatt seg en bolle»

Elsker deg inn i evigheten ❤️

Anne-Merete

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s