Vi klarte det! 41000kr er samlet inn til minne om Målfrid.

Vi klarte det! Det er i skrivende stund samlet inn 41000 kr i innsamlingsaksjonen til minne om Målfrid! Jeg var ikke klar over det før jeg fikk en mail med kreftforeningen i går kveld hvor det stod:

Kjære Anne-Merete

I din innsamling «Til minne om Målfrid Varhaugvik Starheim.» for Kreftforeningen har du hittil samlet inn NOK 40 300 av 40 000 som du har satt som innsamlingsmål. Du har nådd målet du satte deg og har all grunn til å være stolt. På vegne av de som får hjelp; tusen takk!

Takk for flott innsats som innsamler! Sammen skaper vi håp og resultater.

Mailen takket meg for innsatsen som samler men det er dere som skal ha den største takken. Jeg vil herved takke alle dere fantastiske mennesker som har gjort dette mulig. Alt jeg har gjort er å starte innsamlingen og dele den med dere. Men det er dere som har gjort dette mulig ved å dele innsamlingen med venner og kjente og donert penger til årets Rosa Sløyfe aksjon. Det har kommet inn 115 donasjoner.

Jeg har fulgt med på aksjonen hver dag og lest alle hilsnene dere har lagt igjen. Det har vært veldig rørende både for meg og min familie. Jeg vil på vegne av oss alle takke dere. De fine ordene skal jeg lagre for all ettertid. Jeg satser på å gjøre dette til en årlig tradisjon.

Innsamlingen er enda ikke avsluttet. Den holder på frem til Tirsdag så det er enda mulig å legge igjen en donasjon for de som ønsker det. Ved å trykke på denne linken kommer dere til innsamlingsaksjonen. Det er også mulig å lese gjennom alle hilsningene for de som ønsker det: Innsamlingsaksjon til minne om Målfrid Varhaugvik Starheim.

Stor takk til dere alle fra Anne-Merete m/familie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s